Активности

Извршуваме стоматолошки услуги во целиот спектар на стоматологија:

 • Преглед
 • консултација
 • Infiltratsionna и жичен анестезија
 • Чистење на кариозна маса
 • привремена влошка
 • пломба – photopolymer
 • крзно. и хим обработка на коренскиот канал
 • вметнете арсен
 • Вадење на стара пломба
 • пломба – amalgama
 • Трепанация коренскиот канал
 • Пополнување на коренскиот канал
 • Иглички изградба на заб
 • Отстранување на забен камен
 • Екстракција на заб
 • полирање
 • Третман на мукозни болест
 • Терапевтски кюретаж на заб
 • Кюретаж на рана
 • привремена коронки
 • Metalokeramychna круна
 • протеза Plakovo
 • Инлей-керамички
 • порцеланска коронка
 • Бетонирање на коронки
 • Моделот-лесната скелетирана протеза
 • Апликација-photopolymer
 • коренскиот лекување
 • Вадење на круна
 • Ребазиране на протеза
 • Pinley
 • коренскиот прелечение
 • Силанизация
 • Поставување на импланти