Стоматолошка пракса

Работно време понеделник – петок од 9:00 – 19:30. Во рамките на зимската сезона при итен случај можете да побарате помош во секое време.

Ние инсистираме на вашата безбедност. Сите инструменти се стерилизираат. Стерилизацијата станува во автоклав при висока температура и притисок, на тој начин и најтрајните микроорганизми и нивните спори им се убиваат. За да се зачува инструментите стерилни подолго време и за да се избегне неповолното влијание на средината, за обезбедување на стерилност инструментите се спакуваат во специјални пакети. Пакување се направени од фолија, што со помош на загревање машина се запечатува автоматски.

Цените се достапни и се одредуваат спрема индивидуалната карактеристика на третманот.

Многу е важно да останете во добра орална хигиена, како миеш редовно забите по секој оброк. Ако не ги почитувате оваа хигиена порано или подоцна ќе се стигне до компликации, при што морале да се интервенира стоматолошка лекар. Еве еден доста свеж случај, кој природно не е предизвикан само од лоша орална хигиена, ами и од недостатокот на профилактички прегледи кај стоматолог. Кога проблемите не се воспоставуваат на време и не останете совршено усната хигиена е многу веројатно да се стигне до тука:

ПРЕД

Од оваа ситуација веќе се наметнува интервенција на стоматолог, бидејќи во спротивно работите ќе се влошат. Еве го и резултатот по интервенцијата на д-р Цонев:

СЕГА

ПРЕД

СЕГА

ПРЕД

ПО

ПРЕД

ПО

ПРЕД

1

ПО

11

ПРЕД

2

ПО

22

222

ПРЕД

333

ПО

3