zubnej ordinácie

Работно време понеделникпетък от 9:00 – 19:30. В рамките на зимния сезон при спешен случай можете да потърсите помощ по всяко време.

Ние държим на вашата безопасност. Всички инструменти се стерилизират. Стерилизацията става в автоклав при висока температура и налягане, като по този начин и най-издръжливите микроорганизми и техните спори биват умъртвявани. За да се запазят инструментите стерилни по-дълго време и за да се избегне неблагоприятното въздействие на средата, за осигуряване на стерилност инструментите се опаковат в специални опаковки. Опаковките са направени от фолио, което с помощта на подгряваща машина се запечатва автоматично.

Цените са достъпни и се определят спрямо индивидуалната характеристика на лечението.

Много е важно да поддържате добра устна хигиена, като си миете редовно зъбите след всяко хранене. Ако не спазвате тази хигиена рано или късно ще се достигне до усложнения, при които се налага да се намеси денталния лекар. Ето един доста пресен случай, който естествено не е причинен единствено от лоша устна хигиена, ами и от липсата на профилактични прегледи при стоматолог. Когато проблемите не се установяват на време и не поддържате перфектно устната си хигиена е много вероятно да се стигне до тук:

ПРЕДИ

От това положение вече се налага намесата на стоматолог, защото в противен случай нещата ще се влошат. Ето го и резултата след намесата на д-р Цонев:

СЕГА

ПРЕДИ

СЕГА

ПРЕДИ

СЛЕД

ПРЕДИ

СЛЕД

ПРЕДИ

1

СЛЕД

11

ПРЕДИ

2

СЛЕД

22

222

ПРЕДИ

333

СЛЕД

3